Loader

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei, noi cei la LucaTeam, suntem partenerul dumneavoastra de incredere cand vine vorba de intretinerea curatenie in spatiul pe care il administrati.

Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.

Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra.

Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, toti angajatii LucaTeam desfasoara activitatiile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a prevenii eventuale probleme.


CURATENIE SPATII COMERCIALE

Agentii de curatenie din companiea noastra isi desfasoara activitatea conform planul de curatenie conceput impreuna cu beneficiarul, fiecare angajat avand sarcini foarte bine definite, realizate si verificate de catre beneficiar pe baza de proces verbal. Asiguram servicii de curatenie de intretinere 7 si 7 zile!

curatenie, intretinere, mentenanta, lucateam, servicii, zilnica

CURATENIE SPATII INDUSTRIALE

Am dezvoltat si implementat in multe locatii un program special dedicat sectorului industrial care cuprinde consultanta oferita clientului, planificarea etapelor de curatare a spatiilor industriale, incepand cu, curatenie din timpul si la finalizarea constructiei, implementarea planului de curatenie si finalizarea operatiunilor.

curatenie, intretinere, mentenanta, lucateam, servicii, zilnica

CURATENIE INSTITUTII PUBLICE

Serviciile de curatenie zilnica se vor realiza dupa un plan de curatenie detaliat, fiecare angajat fiind instruit si calificat la locul de munca. Serviciile ocazionale se vor realiza pe baza de comanda ferma sau contract permanent trimestrial, semestrial sau anual. Participam la licitatii publice si suntem inregistrati in SEAP.

curatenie, intretinere, mentenanta, lucateam, servicii, zilnica

HOTELURI SI RESTAURANTE

Curatenie si igiena obligatorie in industria HORECA. Vizitate de sute sau mii de clienti zilnic, restaurantele, pensiunile sau hotelurile au obligatia sa mentina curatenia impecabila. Dezvoltarea unui plan de igiena sa cuprinda toate activitatiile zilnice si saptamanale este obligatoriu.

Curatenie intretinere hoteluri si restaurante

CURATENIE INSTITUTII MEDICALE

Compania LUCATEAM GROUP SRL ofera servicii de curatenie institutii medicale, spitale publice si private, cabinete medicale, policlinici, centre de recuperare si cabinete stomatologice. Toate activitatiile de curatenie se desfasoara conform standardelor de igiena si curatenie impuse de UE.

Curatenie intretinere institutii medicale

INTRETINERE SPATII EXTERIOARE

Oferim servicii de mentenanta pentru spatii exterioare pentru persoane fizice si juridice. Prestam servicii de curatenie, mentenanta tehnica, proiectare, executie si intretinere spatii verzi pentru hale industriale, parcuri logistice, centre universitare, centre comerciale si parcari publice.

Curatenie intretinere spatii industriale

Operaţiuni cuprinse in curăţenia de intreţinere

  • Aerisirea incăperilor si odorizarea spatiilor interioare;
  • Colectarea/evacuarea gunoiului şi înlocuirea sacilor menajeri;
  • Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
  • Spalarea manuala sau mecanizata a pardoselilor;
  • Spalarea usilor de la intrare in birouri sau casa;
  • Măturarea/aspirarea căilor de acces si zonele comune;
  • Aspirarea si tratarea de pete accidentale a mochetelor;
  • Curăţarea prin ştergere manuală regim semiumed/uscat a suprafeţelor din Inox, PVC, PAL, PFL (ex.:mobilier birouri, uşi, tocuri geam, balustrade, prize)
  • Aprovizionarea cu materiale consumabile de igiena pentru grupuri sanitare si bucatarii (Hartie igienica, Hartie rola sters maini, Sapun spuma sau lichid, odorizante solide grupuri sanitare, servetele, pahare, saci menajeri etc)

AVANTAJE EXTERNALIZARE SERVICII CURATENIE

SCAPATI DE PROBLEMA „FEMEII DE LA CURATENIE”. Compania de curatenie raspunde de agentul de curatenie, compania este obligata sa il instruiasca si sa raspunda de spatiul dvs. pe toata perioada de lucru.

O firma de curatenie detine echipamente profesionale pentru toate tipurile de operatiuni si pentru toate suprafetele, aspiratoare mediul umed uscat, aspiratoare pentru spalat mochete, masini pentru spalat pardoseli, ustensile de geamuri si altele.

Firma de curatenie dezvolta un plan de igiena cu ajutorul caruia angajatii au sarcini bine definite, timp de lucru exact si sunt supervizati in permanenta.

POLITICA DE PRETURI LUCATEAM

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei, noi cei la LucaTeam, suntem partenerul dumneavoastra de incredere cand vine vorba de intretinerea curatenie in spatiul pe care il administrati.Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra.Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, toti angajatii LucaTeam desfasoara activitatiile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a prevenii eventuale probleme.


FRECVENTA SERVICIILOR RECOMANDATA

Depinde de tipul spatiului, daca este casa de locuit sau spatiu de birouri sau spatiu comercial sau hala de productie etc.

De asemenea depinde de numarul de persoane sau de angajati care isi desfasoara activitatea in acel spatiu.

Modalitatea noastra de lucru este simpla, initial identificam nevoile clientului si apoi venim cu propuneri!

In mod normal operatiunile de baza, curatenia de intretinere se efectueaza si in functie de numarul de angajati din spatiul curatat, numarul de obiecte si tipul activitatiilor.


Curatenie Alba Mall
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie Giro
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie
Curatenie

 

Site optimizat pentru:

SERVICII DE CURATENIE www.curateniepitesti.com, curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie PITESTI, firma de curatenie CURTEA DE ARGES, firma de curatenie CAMPULUNG, firma de curatenie mioveni, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE spalatorie, spalatorie covoare, spalat covoare, spalat mochete, curatatorie covoare, curatat covor, spalatorie covoare alba iulia, preturi spalat covoare, tarife spalaorie covoare, cat costa spalat covor, spalat covoare pitesti, spalatorie covoare curtea de arges, spalatorie covoare mioveni, spalatorie covoare pitesti, spalatorie covoare arges, spalat tapiserie auto, spalat tapiterie auto, cosmetizare auto, spalat interior masina, spalat camioane, spalat interioare auto, preturi curatat tapiterie, spalatorie pilote, spalatorie perne, spalatorie plapuma, curatat canapele, spalat canapea, spalat paturi, tarife spalatorie, spalatoria royal carpet

DEZINSECTIE SI DERATIZARE PITESTI, servicii dezinsectie PITESTI, servicii deratizare PITESTI, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

SPATII VERZI PITESTI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;